CAPELSEWEGWIJZER.NL

Over Capelse Wegwijzer

Capelse Wegwijzer is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Capelle aan den IJssel (link is external) in samenwerking met vele instellingen en organisaties. Op Capelse Wegwijzer kunt u terecht voor vragen in het dagelijks leven over wonen, zorg, geld, werk, vervoer, actief zijn en jeugd en gezin. Capelse Wegwijzer helpt u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw eigen situatie.

Hoe gebruikt u Capelse Wegwijzer?

  • – Op de hoofdpagina staan zeven thema’s: ‘Zorg en gezondheid’, ‘Wonen en huishouden’, ‘Woonomgeving en vervoer’, ‘Geldzaken’, ‘Actief zijn en meedoen’, ‘Werk’ en ‘Jeugd en gezin’.
  • – Kies het thema waar u vragen over hebt.
  • – Kies het onderwerp binnen dat thema.
  • – Kies waarover u iets wilt weten.
  • – U ziet vragen en antwoorden die betrekking hebben op het gekozen onderwerp. Wanneer in de tekst wordt verwezen naar één of meerdere adressen klikt u op “Toon adressen” om deze zichtbaar te maken.Op de hoofdpagina en op de pagina met categorieën ziet u aan de rechterzijde de meest gekozen onderwerpen. Door te klikken op een onderwerp komt u meteen bij de juiste informatie.

Voor inwoners en professionals

De website is voor inwoners en voor professionals die inwoners regelmatig doorverwijzen naar organisaties of voor hen relevante informatie.

Website www.capelsewegwijzer.nl

23 total views, 1 views today