De OSC – nieuwsbrief van februari 2019 is uit

Uit de nieuwsbrief………

Van de voorzitter

” Deze keer schrijf ik niet over het weer (want daar is geen peil op te trekken) en ook niet over Theresa May, de premier van het Verenigd Koninkrijk (als ik drie jaar zou onderhandelen zonder u daar bij te betrekken en de voorlichting over te laten aan de tabloids, dan had u mij al lang Hitland in gestuurd).

Op 12 december 2018 heeft Piet Molenaar de Lot Beumerpenning in ontvangst mogen nemen. Hij kreeg de penning opgespeld door ons SHC bestuurslid Ben Pleij. Uiteraard was er ook een toespraak van uw voorzitter.
Die was heel kort. Aan tafel bij Piet in Nieuwerkerk aan den IJssel zaten Han Laugs, Coby van Putten en Lot Beumer. Nadat die een uur herinneringen hadden opgehaald, waarbij Piet als de grote en onstuitbare verbale motor functioneerde, bleef er voor mij weinig over om te zeggen. Piet heeft in de afgelopen jaren een buitengewone bijdrage geleverd aan de scootmobiel club. Wij wensen hem het beste voor de komende tijd.

Rob Soetens heeft het bestuur van de SHC verlaten. Als je politiek ergens ruzie over maakt en je besluit met slaande deuren te vertrekken dan heet dat: ‘meer tijd met het gezin’ of ‘om gezondheidsredenen’.

Helaas echter, Rob’s gezondheid liet het echt niet meer toe om nog langer deel uit te maken van ons bestuur.
Hij verlaat ons bestuur en dat spijt ons zeer. Hij was er bij toen we braken met de ANBO en heeft bergen werk verzet om de nieuwe vereniging (OSC) en Stichting (SHC) van de grond te krijgen. Wij zijn hem dankbaar en wensen hem alle goeds voor de toekomst……”

Meer nieuws uit de laatste nieuwsbrief kunnen (alleen) de leden van de OSC bekijken in de hen persoonlijk toegezonden nieuwsbrief….

 3,751 total views,  1 views today

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail