De Rotterdampas 2018

Iedereen kan een Rotterdampas kopen. De Rotterdampas kost € 60,-, maar als je een minimum inkomen hebt, studeert of 65-plusser bent, dan kom je misschien in aanmerking voor een reductietarief. Kijk hieronder voor welke tarief je in aanmerking komt en onder welke voorwaarden.

Hoe of waar je de Rotterdampas ook koopt, je krijgt je pas binnen vijf werkdagen thuisbezorgd samen met de jaargids en het seizoensmagazine.De nieuwe Rotterdampas is vanaf 1 maart 2018.

STANDAARDTARIEFPER VOLWASSENE/KIND

Iedereen die niet in aanmerking komt voor een gezins- of reductietarief kan de Rotterdampas voor dit tarief gemakkelijk en snel bestellen of verlengen via rotterdampas.nl/bestellen.
Ga je liever naar de Rotterdampaswinkel? Een portretfoto meenemen is niet nodig, deze wordt ter plekke gemaakt. Neem wel een foto mee voor degene (bijvoorbeeld een kind) die niet bij de aankoop aanwezig is (een foto op je smartphone is ook geschikt).€ 60,-

MINIMA REDUCTIETARIEF

Voor inwoners van Capelle a/d IJssel, Gouda, Lansingerland, Maassluis, Pijnacker-Nootdorp, Schiedam, Vlaardingen, Waddinxveen en Zuidplas

PER VOLWASSENE PER KINDT/M 17* JAAR

Je hebt een minimuminkomen als het gezamenlijke netto-maandinkomen (excl. toeslagen) niet hoger is dan:

– € 1.700,-samenwonend/gehuwd
– € 1.500,-eenoudergezin
– € 1.225,-alleenstaand

Extra voor minima reductietarief:
Je dient een legitimatiebewijs én een bewijs van je (gezamenlijke) netto-maandinkomen mee te nemen naar een verkooppunt in je eigen gemeente. Dit bewijs is een uitkeringsspecificatie, een salarisstrook en/of een compleet bankafschrift waarop het inkomen is vermeld en mag niet ouder zijn dan twee maanden. Een jaaropgaaf is niet geldig.

STUDENT REDUCTIETARIEF

Wonend of studerend in Rotterdam
Alleen te koop in de RotterdampaswinkelVOLTIJDS MBO-, HBO-, WO- STUDENT T/M 33 J A A R
Extra voor student reductietarief: Neem een geldige collegekaart mee. Geen collegekaart? Neem dan het inschrijvingsbewijs van je opleiding mee.

<VERKOOPPUNTEN

  • Bij de verkooppunten kan je direct passen bestellen, verlengen, een zoekgeraakte pas vervangen of portretfoto’s en gegevens vernieuwen.
  • Let op! Kom je in aanmerking voor een pas tegen het reductietarief, dan kan je alleen terecht bij een verkooppunt in je eigen deelnemende gemeente.
  • Wil je een pas tegen het standaardtarief bestellen of verlengen, dan kan dat bij alle verkooppunten.

DE ROTTERDAMPAS IS GELDIG VAN 1 MAART 2018 TOT 1 MAART 2019
Meer informatie? Ga naar www.rotterdampas.nl

608 total views, 1 views today

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail