ActueelCapelle aan den IJssel

Rijbewijskeuringen in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel- Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen bij Flex4You, Kanaalweg 33, medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs op de volgende data:

Donderdag 25 maart
Donderdag 22 april
Maandag 31 mei
Dinsdag 29 juni
Donderdag 22 juli

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300.  Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.
Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 70,00.

Coronavirus / COVID-19
De keuringsartsen nemen zoveel mogelijk maatregelen om de verspreiding van COVID-19 (coronavirus) tegen te gaan.
Zo lang het verantwoord is zal de keuring doorgaan, wij zullen contact met u opnemen mocht er iets aan uw afspraak wijzigen.

Mond-neusmasker verplicht
Op veel locaties is het dragen van een mond-neusmasker (mondkapje) momenteel verplicht.
Neem deze dus altijd mee en draag deze indien de locatie en/of keuringsarts er om vraagt.

Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten, ondanks de coulanceregeling adviseert Regelzorg toch een gezondheidsverklaring te kopen minimaal 4 maanden voor einddatum van Uw rijbewijs. Deze regeling maakt het 75 plussers mogelijk om een jaar met een verlopen rijbewijs te rijden. Meer informatie over de regeling vindt u op  www.regelzorg.nl.

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl

Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, het keuringsverslag, thuisgestuurd krijgt. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring.

Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

Loading

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail