Universitair onderzoek naar mentale gezondheid 55-plussers

Graag informeren wij u over een onderzoeksproject van de Universiteit Leiden wat zich richt op het in kaart brengen en verbeteren van de mentale gezondheid van 55-plussers.

Dit project vanuit de sectie Psychologie bestaat uit verschillende deelonderzoeken. Momenteel zijn we bezig met een vragenlijstonderzoek waarmee de relatie tussen stressvolle levensgebeurtenissen en mentale gezondheid onder 55-plussers wordt onderzocht.

Het onderzoek bevindt zich in de rekruteringsfase; wij zijn hard op zoek naar mensen die de vragenlijst in willen vullen. Graag willen wij u vragen of U een bijdrage aan de werving zou kunnen en willen leveren.

De vragenlijsten worden online afgenomen middels een anonieme link. De vragenlijst kan worden geopend en ingevuld door mensen vanachter een eigen computer, tablet of eventueel telefoon. Het invullen neemt ongeveer 15 minuten in beslag.
Aan u de vraag of u ons kan en wil helpen met de vragenlijst of anderszins zou willen bijdragen horen wij graag van u. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via h.c.van.kleinwee@umail.leidenuniv.nl.
Ook bij vragen of opmerkingen over het onderzoek kunt u contact met ons opnemen.

Vertrouwelijkheid van gegevens

Alle gegevens die verzameld worden, zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens zullen niet geassocieerd worden met uw naam, maar slechts met een proefpersoon nummer gecodeerd worden opgeslagen. De onderzoekers bewaren uw gegevens 15 jaar. Alleen de betrokken onderzoekers hebben toegang tot de onderzoeksgegevens. Zij houden uw gegevens geheim. Bij geen enkele vorm van communicatie over de resultaten van dit onderzoek zullen uw naam of andere naar u herleidbare gegevens gebruikt worden.

Vragenlijst

De vragenlijst kunt u bekijken via deze link .

 2,032 total views,  1 views today

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail