Rotterdampas 2019

De Rotterdampas is geldig vanaf 1 maart 2019 tot 1 maart 2020. Met de Rotterdampas kunt u gratis of met korting naar de film, het zwembad, musea, diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark en veel andere activiteiten

Verlengen

Had u het afgelopen jaar een Rotterdampas? Dan krijgt in de eerste week van februari een brief om de pas te verlengen. U hoeft dan geen afspraak te maken. Op de acceptgiro staat het standaardtarief. Komt u in aanmerking voor het kortingstarief maakt u dan wel een afspraak om uw Rotterdampas te verlengen. Nadat u voor het komende jaar heeft betaald, zijn uw huidige passen na 24 uur weer een jaar geldig. Gooi deze daarom niet weg!

Prijzen

Het standaardtarief voor de Rotterdampas is € 60,- voor volwassenen en € 12,50 voor inwonende kinderen van 3 t/m 17 jaar als u deze gelijktijdig met uw eigen Rotterdampas aanschaft. Hebt u echter een minimuminkomen en woont u in Capelle aan den IJssel, dan kunt u in aanmerking komen voor het kortingstarief van € 5,- voor volwassenen. Kinderen van ouders met een minimum inkomen krijgen de pas gratis. U moet de pas voor uw kind(eren) tegelijk met uw eigen pas aanschaffen.

Om voor het kortingstarief in aanmerking te komen mag uw inkomen niet hoger zijn dan:

Max. € 1725,- voor een echtpaar/samenwonenden;
Max. € 1525,- voor een éénoudergezin;
Max. € 1250,- voor een alleenstaande.

Wat neemt u mee?
Om gebruik te maken van het kortingstarief neemt u een bewijs van uw (gezamenlijk) netto-maandinkomen, een loonstrook, en/of bankafschrift mee of als u een uitkering heeft van Sociale Zaken: een betaalspecificatie van Sociale Zaken IJsselgemeenten;

Legitimatiebewijs;
Er wordt ter plekke een digitale portretfoto van de aanvrager gemaakt. Of we maken een scan van een portretfoto;
Vraagt u ook een pas aan voor uw partner en/of inwonende kinderen neemt u dan een pasfoto van hen mee. Wij scannen die dan in. Een foto gemaakt met uw smartphone is ook geschikt.
Een pas voor inwonende kinderen moet gelijktijdig met die van de ouders worden aangeschaft.

Kijk voor meer informatie op de pagina Rotterdampas of www.rotterdampas.nl.

 4,026 total views,  1 views today

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail