Capelle aan den IJsselOSC

Aan tafel in De Vijverhof…..

Na het zeer geslaagde kerstdiner in de Vijverhof op 15 december, zijn de organisatoren van “Aan Tafel” op 2 januari 2019 om de tafel gaan zitten om te praten over een nieuwe serie etentjes en om te kijken of er eventueel veranderingen nodig zouden zijn.

Dat laatste bleek niet het geval, van beide kanten hebben wij weer zin in de organisatie van de etentjes voor de OSC. Het is van beide kanten prima bevallen!Wel hebben wij een kleine wijziging voorgesteld in de opstelling van de tafels. De bedoeling van deze activiteit is, naast lekker eten, ook het hebben van contacten met leden van de OSC.

In 2019 hebben wij voor de leden van de OSC een vaste reservering van 4 tafels voor 6 personen, die bij
elkaar staan. De tafels zijn dan wat kleiner, waardoor je gemakkelijker een praatje met elkaar kan maken en niet heel hard moet praten. Wij denken dat dit goed zal bevallen.

Het schema voor de maaltijden in 2019 ziet er zo uit:

[tables]
Voor de maaltijd van:, Aanmelden vanaf:
Vrijdag 22 februari, Vrijdag 1 februari
Vrijdag 26 april, Maandag 1 april (geen grapje)
Vrijdag 28 juni, Maandag 3 juni
Vrijdag 23 augustus, Donderdag 1 augustus
Vrijdag 25 oktober, Dinsdag 1 oktober
[/tables]

De vierde vrijdag in december valt na de Kerst en dat komt voor de Vijverhof niet goed uit Bovendien is de kerst een drukke tijd en daarna moeten de medewerkers ook kunnen uitblazen. Voor het kerstdiner moet dus nog een definitieve datum worden vastgesteld. Dit laten wij u nog weten.

De kosten van het eten bedragen:

— Driegangen menu Euro 10,– per persoon
— Glas rode of witte wijn Euro 2,25 per glas *
— Bier Euro 1,90 per flesje *
— Frisdrank Euro 1,35 per flesje *

*) Prijswijzigingen voorbehouden

De Plaza van de Vijverhof gaat open om 17.00 uur. Tegen 17.30 uur wordt het voorgerecht gereserveerd door de vrijwilligers van de Vijverhof; u bent dan al voorzien van een glaasje wijn of andere drank naar keuze.

Voor het eten graag bijtijds aanmelden. Wij moeten het aantal plaatsen tijdig definitief vastleggen. En als altijd: aanmelden bij onze geweldige Hulpdienst,tel. 0900- 450 30 40, waar u ook terecht kunt voor het regelen van vervoer.

Anneke Boerkamp en Cock Jansen

Loading

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail