Capelle aan den IJsselHulpdienst

Rotterdampas is weer verkrijgbaar!

De voorverkoop van de Rotterdampas 2020 is gestart. De Rotterdampas is geldig vanaf 1 maart 2020 tot 1 maart 2021. Met de Rotterdampas kunt u gratis of met korting naar de film, het zwembad, musea, diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark en veel andere activiteiten.

Verlengen
Had u het afgelopen jaar een Rotterdampas? Dan heeft u in de eerste week van februari een brief ontvangen om de pas te verlengen. U hoeft dan geen afspraak te maken. Komt u in aanmerking voor het kortingstarief? Maak dan wel een afspraak om uw Rotterdampas te verlengen. Nadat u voor het komende jaar heeft betaald, zijn uw huidige passen vanaf 1 maart weer een jaar geldig. Gooi deze daarom niet weg!

Prijzen
Het standaardtarief voor de Rotterdampas is € 60,- voor volwassenen en € 12,50 voor inwonende kinderen van 3 t/m 17 jaar als u deze gelijktijdig met uw eigen Rotterdampas aanschaft. Hebt u echter een laag inkomen en woont u in Capelle aan den IJssel, dan kunt u in aanmerking komen voor het kortingstarief van € 5,- voor volwassenen.
Kinderen van ouders met een laag inkomen krijgen de pas gratis. U moet de pas voor uw kind(eren) tegelijk met uw eigen pas aanschaffen.

Om voor het kortingstarief in aanmerking te komen mag uw inkomen niet hoger zijn dan:

Max. € 1775,- voor een echtpaar/samenwonenden;
Max. € 1575,- voor een éénoudergezin;
Max. € 1275,- voor een alleenstaande.


Wat neemt u mee?

Om gebruik te maken van het kortingstarief neemt u een bewijs van uw (gezamenlijk) netto-maandinkomen, een loonstrook, en/of bankafschrift mee of als u een uitkering heeft van Sociale Zaken: een betaalspecificatie van Sociale Zaken IJsselgemeenten;

Legitimatiebewijs;
Er wordt ter plekke een digitale portretfoto van de aanvrager gemaakt. Of we maken een scan van een portretfoto;
Vraagt u ook een pas aan voor uw partner en/of inwonende kinderen neemt u dan een pasfoto van hen mee. Wij scannen die dan in. Een foto gemaakt met uw smartphone is ook geschikt.
Een pas voor inwonende kinderen moet gelijktijdig met die van de ouders worden aangeschaft.
Kijk voor meer informatie op onze Rotterdampaspagina of ga naar www.rotterdampas.nl

Loading

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail