Zesde Zomerschool 2018

Wederom heeft het Zomerschool-team van de OSC dit jaar voor Capelse senioren activiteiten georganiseerd. Voor elk wat wils: workshops, bijv. stenen beschilderen, bloemschikken, een schilderij maken, chocolade maken en uitjes zoals boottochten, bezoek aan een museum, een excursie en een High Tea als afsluiting.

Helaas was de warmte een paar keer spelbreker en moesten activiteiten afgelast worden, o.a. de rondleiding met gids in het Arboretum in Rotterdam en de scootmobieltocht rond de Kralingse Plas. Ook waren nogal wat deelnemers genoodzaakt hun reservering af te zeggen, heel jammer.

Één van de activiteiten kon daardoor niet doorgaan omdat er te weinig deelnemers overbleven. Velen maakten gebruik van het door de OSC aangeboden gratis vervoer met onze Hulpdienst en de busjes van de Zellingen. Gelukkig waren er ook voldoende chauffeurs die een en ander mogelijk maakten.

Al met al waren het weer een paar geslaagde weken. We gaan ons binnenkort alweer bezinnen op de volgende Zomerschool. Bent u er dan óók bij?

Het Zomerschool-team Walter, Miep, Cathrien en Ha

 1,508 total views,  1 views today

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail