OSC

Capelse Zomerschool 2022

Door corona kon de afgelopen 2 jaar de Capelse Zomerschool niet doorgaan. Maar dit jaar is het het team van de OSC (Onafhankelijke Seniorenvereniging Capelle a/d IJssel) weer gelukt om de “ZOMERSCHOOL 2022” te organiseren. U gaat natuurlijk niet naar school, maar er valt veel te leren en vooral te genieten bij onze verschillende activiteiten.
Gedurende de periode 16 juli t/m 5 augustus kunt u deelnemen aan een gevarieerd programma met veel creativiteit en fantastische uitjes.

In Capelle kunt u kleur bekennen, door te schilderen en door het beschilderen van stenen en zelfs van een olifantje; ook een bloemenpalet maken is mogelijk, tevens in een “Pluktuin” die u kunt bezoeken.

Naast museumbezoek en vaartochten staat ook een lunch gepland. Er zijn zelfs programma`s met een High Tea. En……. : wat denkt u er van om eens zelf kaas of bonbons te maken? Of met de huifkar het eiland Tiengemeten te ontdekken en in Rotterdam naar het bekende schip de SS Rotterdam? Het beleven van de natuur komt meermalen aan bod, o.a. bij een Scootmobieltocht. Gewoon weer eens lekker weg; u komt er toch ook bij?
Voor de juiste data van de activiteiten en de kostprijs:
– Kijk op de website:  capelsezomerschool.nl
– of download het programmaboekje: programmaboekje Capelse Zomerschool 2022

 

Loading

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail