Sport-activiteiten

Voor de Capelse inwoners van 55 jaar en ouder organiseert Sportief Capelle verschillende activiteiten. Deze activiteiten staan enerzijds op zichzelf, anderzijds vormen zij een keten en kunnen deelnemers doorstromen. Hieronder vindt u de projecten en activiteiten op een rij.

 • Sportieve Jaargetijden
  De 55-plussers die vrijblijvend willen kennismaken met het reguliere lokale sport- en beweegaanbod kunnen terecht bij het project ”Sportieve Jaargetijden”. Hierbij organiseert Sportief Capelle ieder kwartaal een cyclus van een aantal sportlessen, waarbij lokale sportaanbieders kennismakingslessen aanbieden, specifiek gericht op de 55-plussers.

 • Club Goud
  Ouderen die wekelijks actief willen zijn, maar zich niet willen binden aan één bepaalde sport, kunnen terecht bij ”Club Goud”. Dit project biedt wekelijkse sportlessen, waarbij iedere maand weer een andere tak van sport centraal staat.

 • Dynamic tennis
  Dynamic Tennis wordt wekelijks op donderdagmiddag gespeeld met een lichtgewicht racket en een speciale lichte foambal op een badmintonveld. Door het gebruik van lichte materialen is de kans op blessures zeer klein. Het is een aantrekkelijke sport waarbij je met een beetje balgevoel snel in het spel kan meekomen. Mannen en vrouwen kunnen er even sterk in zijn , wat het spel een apart karakter geeft.

 • Meer Bewegen voor Ouderen
  Speciaal voor de doelgroep 70+ organiseert Sportief Capelle wekelijkse activiteiten in het kader van ”Meer Bewegen Voor Ouderen”. Deze activiteiten vinden plaats in de woon(zorg) complexen van de ouderen en bieden laagdrempelige beweegoefeningen, welke gegeven worden onder deskundige begeleiding van één van de sportbegeleiders van Sportief Capelle.

 • Informatie Capels sport- en beweegaanbod
  Via de ”Beweegwijzer 55+” brengt Sportief Capelle ieder jaar een handzaam en actueel overzicht uit van het sport- en beweegaanbod voor deze doelgroep. Deze beweegwijzer wordt op papier verspreid onder de Capelse senioren, maar is ook online te raadplegen via www.sportiefcapelle.nl.

Wilt u meer informatie over bovenstaande activiteiten, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Sportief Capelle op 010-258 87 87. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Voor informatie over de mogelijkheden klik op schema.

Meer informatie?

Sportief Capelle
010-2588787
info@sportiefcapelle.nl
Contactpersoon: Hilke van der Pols

Loading